×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Niemand wil op bezoek komen

Door Marc van der Linden

Nu de eerste balans opgemaakt kan worden van het koningschap van Willem-Alexander, als hij op 30 april aanstaande vijf jaar op de troon zit, zal het grootste deel vooral uit complimenten bestaan. Het gaat goed met koning Willem-Alexander en koningin Máxima. Ze zijn zichzelf gebleven en door het koningschap zelfs wat dichterbij gekomen dan in de periode daarvoor. Er worden selfies gemaakt met het publiek, handen geschud en de media hebben de koning en de koningin veel voor de camera’s gehad.…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Paleis zwijgt over gezondheid Paola

Paleis zwijgt over gezondheid Paola

Belgische media die de afgelopen dagen bij het paleis hebben aangeklopt om meer te weten te komen over de gezondheid van koningin Paola hebben nul op rekest gekregen. Volgens een paleiswoordvoerder betreft het een privézaak en is geen uitleg verschuldigd buiten de onverwachte mededeling eerder deze week dat de koningin de komende tijd op doktersadvies volledige rust moet houden.


Zelfs de verblijfplaats van Paola en echtgenoot koning Albert II werd niet prijsgegeven. Het paar heeft een vakantiehuis in Frankrijk, verblijft sinds de troonswisseling van 2013 steeds vaker in Paola's geboorteland Italië en is slechts onregelmatig op kasteel Belvédère in Laken, aan de rand van Brussel. Hoewel Albert bij zijn aftreden beloofde deel te blijven uitmaken van het publieke leven, is daar in de praktijk weinig van terecht gekomen. Het koningspaar is in mei voor het laatst in het openbaar gezien.

Volgende week zou de onzichtbaarheid even worden opgeheven bij een driedaags bezoek aan de Biënnale in Venetië, maar dat uitstapje is komen te vervallen vanwege de rusttoestand waarin koningin Paolo zich nu bevindt. De doktoren gaven haar die raad na niet nader gespecificeerd medisch onderzoek.

Bron: BuzzR
28 augustus 2015 - 17:06 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties