×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moederfiguur

Door Marc van der Linden

Het NOS Journaal kwam na de trouwerij van prins Harry en Meghan Markle met allerlei conclusies over hoe de Britse monarchie 'onder leiding' van Meghan zou veranderen. Natuurlijk: het is verfrissend om niet weer een lelieblank meisje aan de arm van haar prins de kerk uit te zien lopen. Maar dat Meghan van gemengde afkomst is, deed mij niets speciaals. Wel dat hij veel zenuwachtiger was dan zij. Harry zat omringd door allerlei mensen die hij zijn leven lang al kent en weet de media als geen…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Video: Koning Filip met gezin bij Te Deum

Belgische royals vieren nationale feestdag

Video: Koning Filip met gezin bij Te Deum

De Belgische koning Filip is dinsdag met zijn vrouw en zijn gezin bij de kathedraal in Brussel verschenen. Daar woonde het koninklijk gezin het Te Deum bij op de Belgische nationale feestdag.


Het officiële Twitteraccount van het Belgische hof deelt foto's van het bezoek van koning Filip, koning Mathilde en hun kinderen Elisabeth, Gabriël, Emmanuel en Eléonore. Na het bijwonen van de dienst maakte het koningspaar praatjes met mensen die zich buiten de kathedraal hadden verzameld.

Het Te Deum is niet de enige verplichting voor de koning die dinsdag precies twee jaar geleden het stokje overnam van zijn vader koning Albert. De koninklijke familie komt in de middag bijeen voor het militair en civiel defilé. Verder staan er bezoeken aan het feest in het park en het bijwonen van het vuurwerk op het koninklijke programma.

 

Foto: Twitter: @MonarchieBe
21 juli 2015 - 13:55 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties