×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Niet van elkaar, wel voor elkaar

Door Marc van der Linden

De beelden van de vernielingen die orkaan Irma op onder andere Sint Maarten heeft veroorzaakt, waren afgelopen week overal te zien. Meteen daarna kwamen prachtige hulpacties op gang om de mensen op de nagenoeg verwoeste eilanden te helpen. Maar op zulke momenten wordt ook duidelijk hoe weinig we in Nederland eigenlijk weten van de eilanden die we vroeger de Nederlandse Antillen noemden. En daarmee in feite over het Koninkrijk der Nederlanden.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koning Filip herdenkt einde Tweede Wereldoorlog

Tijdens plechtigheid bij Congreskolom in Brussel

Koning Filip herdenkt einde Tweede Wereldoorlog

De Belgische koning Filip heeft vrijdag in Brussel het einde van de Tweede Wereldoorlog herdacht. Hij was aanwezig bij de herdenkingsplechtigheid in de hoofdstad.


De herdenking, waarbij werd stilgestaan bij de oorlog die precies zeventig jaar geleden, op 8 mei werd beëindigd, vond plaats bij de Congreskolom in de stad.

Foto: BuzzR
08 mei 2015 - 14:30 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties