×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

70 jaar getrouwd

Door Marc van der Linden

Op maandag 20 november zijn koningin Elizabeth en prins Philip 70 jaar getrouwd. Dat wordt een platina of briljanten huwelijk genoemd. In Nederland behalen steeds meer paren deze mijlpaal. In 2016 waren er 219 paren die vierden dat zij zeventig jaar getrouwd waren, terwijl 254 paren zelfs nog langer geleden in het huwelijk traden. Die groei zal nog wel even doorzetten, want deze mensen stammen nog uit de tijd dat je gewoonweg niet ging scheiden.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koning Filip herdenkt einde Tweede Wereldoorlog

Tijdens plechtigheid bij Congreskolom in Brussel

Koning Filip herdenkt einde Tweede Wereldoorlog

De Belgische koning Filip heeft vrijdag in Brussel het einde van de Tweede Wereldoorlog herdacht. Hij was aanwezig bij de herdenkingsplechtigheid in de hoofdstad.


De herdenking, waarbij werd stilgestaan bij de oorlog die precies zeventig jaar geleden, op 8 mei werd beëindigd, vond plaats bij de Congreskolom in de stad.

Foto: BuzzR
08 mei 2015 - 14:30 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties