×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hugo en Carlos

Door Marc van der Linden

Wat een moeilijke zaak is die kwestie tussen prins Carlos en zijn buitenechtelijke zoon Hugo Klynstra. Ik snap ze allebei. Juist door koninklijke families, ook al regeren ze niet meer, moeten de regels van de familie worden gerespecteerd. Want die hebben eeuwenlang het lot van de familie bezegeld. Bij de Bourbon-Parma’s zijn daar vele voorbeelden van. Buitenechtelijke kinderen, huwelijken zonder toestemming – er zijn heel veel mensen die hun titel en erfrechten verloren door de strikte…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koningin Mathilde praat over mode

Koningin Mathilde praat over mode

Koningin Mathilde is op donderdag 26 maart aanwezig bij een rondetafelgesprek met Belgische modeontwerpers. Tijdens het gesprek maakt de koningin kennis met het project Flanders Fashion Fuel van het Flanders Fashion Insitute, zo heeft het paleis donderdag bekendgemaakt.


Het Flanders Fashion Insitute ondersteunt de Belgische modesector. Om te zorgen voor een sterke sector adviseert het FFI modeontwerpers en -labels op zakelijk vlak, promoten ze ontwerpers in het buitenland en coachen ze een selectie van jonge modeondernemers met hoog potentieel.

Met het project Flanders Fashion Fuel geeft het FFI vier modeontwerpers een duwtje in de rug. De uitgekozen designers krijgen een intensieve zakelijke begeleiding en een financiële ondersteuning van 50.000 euro verspreid over vier seizoenen.

Het rondetafelgesprek wordt georganiseerd door het ModeMuseum van de provincie Antwerpen. Na het gesprek zal de koningin ook een bezoekje brengen aan de tentoonstelling Inspirations van modeontwerper Dries Van Noten. De koningin hoopt door haar aanwezigheid de modesector te steunen, aldus het Belgische hof.

Foto: BuzzR
19 maart 2015 - 13:18 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties