×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

70 jaar getrouwd

Door Marc van der Linden

Op maandag 20 november zijn koningin Elizabeth en prins Philip 70 jaar getrouwd. Dat wordt een platina of briljanten huwelijk genoemd. In Nederland behalen steeds meer paren deze mijlpaal. In 2016 waren er 219 paren die vierden dat zij zeventig jaar getrouwd waren, terwijl 254 paren zelfs nog langer geleden in het huwelijk traden. Die groei zal nog wel even doorzetten, want deze mensen stammen nog uit de tijd dat je gewoonweg niet ging scheiden.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Koningin Mathilde praat over mode

Koningin Mathilde praat over mode

Koningin Mathilde is op donderdag 26 maart aanwezig bij een rondetafelgesprek met Belgische modeontwerpers. Tijdens het gesprek maakt de koningin kennis met het project Flanders Fashion Fuel van het Flanders Fashion Insitute, zo heeft het paleis donderdag bekendgemaakt.


Het Flanders Fashion Insitute ondersteunt de Belgische modesector. Om te zorgen voor een sterke sector adviseert het FFI modeontwerpers en -labels op zakelijk vlak, promoten ze ontwerpers in het buitenland en coachen ze een selectie van jonge modeondernemers met hoog potentieel.

Met het project Flanders Fashion Fuel geeft het FFI vier modeontwerpers een duwtje in de rug. De uitgekozen designers krijgen een intensieve zakelijke begeleiding en een financiële ondersteuning van 50.000 euro verspreid over vier seizoenen.

Het rondetafelgesprek wordt georganiseerd door het ModeMuseum van de provincie Antwerpen. Na het gesprek zal de koningin ook een bezoekje brengen aan de tentoonstelling Inspirations van modeontwerper Dries Van Noten. De koningin hoopt door haar aanwezigheid de modesector te steunen, aldus het Belgische hof.

Foto: BuzzR
19 maart 2015 - 13:18 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties