×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Glasnost in het paleis

Door Marc van der Linden

Binnenkijken in Paleis Noordeinde, waar op dat moment het Jordaanse koningspaar op bezoek was. Interviews met een lakei, de kok van de koning, beelden van hoe de tafels gedekt worden en uit de bloemisterij van het paleis. En nu blijkt de familie van Máxima, na jarenlang stilzwijgen, onlangs met een journaliste te hebben gesproken.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Filip zet werkbezoek voort in Düsseldorf

Belgische koning in Duitsland

Filip zet werkbezoek voort in Düsseldorf

Koning Filip van België zet zijn werkbezoek aan Duitsland vrijdag voort in Düsseldorf. Vrijdagochtend zat de Belgische vorst aan tafel met minister-president Hannelore Kraft van de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Het Belgische hof plaatste een foto van deze vergadering op Twitter.


Filip en zijn delegatie brengen op hun tweede dag in Duitsland ook een bezoek aan de kalksteenfabriek Lhoist in Wülfrath. De onderneming financiert een regionaal dienstencentrum waar jongeren worden opgeleid via alternerend leren, een opleidingsvorm waarbij praktijk en theorie worden afgewisseld. De delegatieleden ontmoeten er verschillende docenten, leerlingen en jonge werknemers.

Donderdag ontmoette koning Filip de Duitse bondspresident Joachim Gauck.

Foto: BuzzR, Twitter: @MonarchieBe
13 maart 2015 - 12:50 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties