×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Hugo en Carlos

Door Marc van der Linden

Wat een moeilijke zaak is die kwestie tussen prins Carlos en zijn buitenechtelijke zoon Hugo Klynstra. Ik snap ze allebei. Juist door koninklijke families, ook al regeren ze niet meer, moeten de regels van de familie worden gerespecteerd. Want die hebben eeuwenlang het lot van de familie bezegeld. Bij de Bourbon-Parma’s zijn daar vele voorbeelden van. Buitenechtelijke kinderen, huwelijken zonder toestemming – er zijn heel veel mensen die hun titel en erfrechten verloren door de strikte…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Filip zet werkbezoek voort in Düsseldorf

Belgische koning in Duitsland

Filip zet werkbezoek voort in Düsseldorf

Koning Filip van België zet zijn werkbezoek aan Duitsland vrijdag voort in Düsseldorf. Vrijdagochtend zat de Belgische vorst aan tafel met minister-president Hannelore Kraft van de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Het Belgische hof plaatste een foto van deze vergadering op Twitter.


Filip en zijn delegatie brengen op hun tweede dag in Duitsland ook een bezoek aan de kalksteenfabriek Lhoist in Wülfrath. De onderneming financiert een regionaal dienstencentrum waar jongeren worden opgeleid via alternerend leren, een opleidingsvorm waarbij praktijk en theorie worden afgewisseld. De delegatieleden ontmoeten er verschillende docenten, leerlingen en jonge werknemers.

Donderdag ontmoette koning Filip de Duitse bondspresident Joachim Gauck.

Foto: BuzzR, Twitter: @MonarchieBe
13 maart 2015 - 12:50 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties