×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

70 jaar getrouwd

Door Marc van der Linden

Op maandag 20 november zijn koningin Elizabeth en prins Philip 70 jaar getrouwd. Dat wordt een platina of briljanten huwelijk genoemd. In Nederland behalen steeds meer paren deze mijlpaal. In 2016 waren er 219 paren die vierden dat zij zeventig jaar getrouwd waren, terwijl 254 paren zelfs nog langer geleden in het huwelijk traden. Die groei zal nog wel even doorzetten, want deze mensen stammen nog uit de tijd dat je gewoonweg niet ging scheiden.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Filip zet werkbezoek voort in Düsseldorf

Belgische koning in Duitsland

Filip zet werkbezoek voort in Düsseldorf

Koning Filip van België zet zijn werkbezoek aan Duitsland vrijdag voort in Düsseldorf. Vrijdagochtend zat de Belgische vorst aan tafel met minister-president Hannelore Kraft van de deelstaat Noordrijn-Westfalen. Het Belgische hof plaatste een foto van deze vergadering op Twitter.


Filip en zijn delegatie brengen op hun tweede dag in Duitsland ook een bezoek aan de kalksteenfabriek Lhoist in Wülfrath. De onderneming financiert een regionaal dienstencentrum waar jongeren worden opgeleid via alternerend leren, een opleidingsvorm waarbij praktijk en theorie worden afgewisseld. De delegatieleden ontmoeten er verschillende docenten, leerlingen en jonge werknemers.

Donderdag ontmoette koning Filip de Duitse bondspresident Joachim Gauck.

Foto: BuzzR, Twitter: @MonarchieBe
13 maart 2015 - 12:50 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties