×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moederfiguur

Door Marc van der Linden

Het NOS Journaal kwam na de trouwerij van prins Harry en Meghan Markle met allerlei conclusies over hoe de Britse monarchie 'onder leiding' van Meghan zou veranderen. Natuurlijk: het is verfrissend om niet weer een lelieblank meisje aan de arm van haar prins de kerk uit te zien lopen. Maar dat Meghan van gemengde afkomst is, deed mij niets speciaals. Wel dat hij veel zenuwachtiger was dan zij. Harry zat omringd door allerlei mensen die hij zijn leven lang al kent en weet de media als geen…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Kritiek op Mathilde en Filip

Kritiek op Mathilde en Filip

Koning Filip en koningin Mathilde van België krijgen zondag scherpe kritiek omdat ze met een militair vliegtuig op vakantie zijn gegaan. Het koningspaar reisde zaterdag met hun vier kinderen naar Indonesië voor een verblijf van tien dagen.


Het Falcontoestel en de bemanning moeten net zo lang daar blijven, meldt de Belgische krant Het Nieuwsblad. De privétrip valt verkeerd bij de socialistische vakbond ACOD, omdat de Belgische minister van Defensie Steven Vandeput juist heeft beloofd flink te zullen besparen op dergelijke vluchten met militaire toestellen. Maar volgens zijn ministerie gaan die bezuinigingen volgend jaar pas in en waren de vluchten voor dit jaar al gepland.

De Belgische koning kan uit veiligheidsoverwegingen alleen met militaire toestellen vliegen. De vakbond vindt dat Filip de kosten van zijn trip moet terugbetalen.

Foto: BuzzR
21 december 2014 - 10:12 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties