×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Glasnost in het paleis

Door Marc van der Linden

Binnenkijken in Paleis Noordeinde, waar op dat moment het Jordaanse koningspaar op bezoek was. Interviews met een lakei, de kok van de koning, beelden van hoe de tafels gedekt worden en uit de bloemisterij van het paleis. En nu blijkt de familie van Máxima, na jarenlang stilzwijgen, onlangs met een journaliste te hebben gesproken.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Astrid begint aan handelsmissie Singapore

Ontmoeting met premier Lee Hsien Loong

Astrid begint aan handelsmissie Singapore

De Belgische prinses Astrid is na haar bezoek aan Maleisië aangekomen in Singapore. De prinses is daar vanwege een handelsmissie.


In Singapore stond onder meer een ontmoeting met premier Lee Hsien Loong op het programma. De twee ontmoetten elkaar op het presidentieel paleis in de hoofdstad.

De missie is georganiseerd door het Agentschap voor Buitenlandse Handel in nauwe samenwerking met de exportorganisaties in de Belgische regio's en Buitenlandse Zaken. De prinses is op reis met onder anderen de minister van Buitenlandse Zaken Didier Reynders. Ook een aantal regionale ministers vergezellen de prinses. De handelsmissie begon afgelopen zaterdag en eindigt vrijdag.

Afgelopen maand was de zus van koning Filip ook al op handelsmissie in Colombia en Peru. In het voorjaar vertrekt de prinses voor een soortgelijke reis naar het Midden-Oosten.

Foto: BuzzR
27 november 2014 - 09:57 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties