×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

70 jaar getrouwd

Door Marc van der Linden

Op maandag 20 november zijn koningin Elizabeth en prins Philip 70 jaar getrouwd. Dat wordt een platina of briljanten huwelijk genoemd. In Nederland behalen steeds meer paren deze mijlpaal. In 2016 waren er 219 paren die vierden dat zij zeventig jaar getrouwd waren, terwijl 254 paren zelfs nog langer geleden in het huwelijk traden. Die groei zal nog wel even doorzetten, want deze mensen stammen nog uit de tijd dat je gewoonweg niet ging scheiden.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Paola laat verstek gaan bij prijsuitreiking

Prinses Claire gaat in plaats van schoonmoeder

Paola laat verstek gaan bij prijsuitreiking

De Belgische koningin Paola heeft geen zin om de prijsuitreiking bij te wonen van de Focus Aarde Prijs van haar eigen stichting Koningin Paola. Ze laat zich komende woensdag vervangen door schoondochter prinses Claire, zo stelt Het Nieuwsblad donderdag met enige verbazing vast.


Een officiële reden voor haar afwezigheid is er niet, 'maar het lijkt erop dat Paola dan nog in het buitenland zit', aldus de Vlaamse krant. Koningin Paola en koning Albert zijn vorige week nog gespot in Paola's geboorteland Italië. Het teruggetreden koningspaar heeft sinds juni ook geen publieke optredens meer gehad. De nationale feestdag op 21 juli bijvoorbeeld werd vanwege een verblijf in het buitenland overgeslagen.

Paola miste de prijsuitreiking vorig jaar overigens ook al, maar toen had ze een geldig excuus. Ze was herstellende van een operatie.

Foto: BuzzR
02 oktober 2014 - 09:50 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties