×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Paola laat verstek gaan bij prijsuitreiking

Prinses Claire gaat in plaats van schoonmoeder

Paola laat verstek gaan bij prijsuitreiking

De Belgische koningin Paola heeft geen zin om de prijsuitreiking bij te wonen van de Focus Aarde Prijs van haar eigen stichting Koningin Paola. Ze laat zich komende woensdag vervangen door schoondochter prinses Claire, zo stelt Het Nieuwsblad donderdag met enige verbazing vast.


Een officiële reden voor haar afwezigheid is er niet, 'maar het lijkt erop dat Paola dan nog in het buitenland zit', aldus de Vlaamse krant. Koningin Paola en koning Albert zijn vorige week nog gespot in Paola's geboorteland Italië. Het teruggetreden koningspaar heeft sinds juni ook geen publieke optredens meer gehad. De nationale feestdag op 21 juli bijvoorbeeld werd vanwege een verblijf in het buitenland overgeslagen.

Paola miste de prijsuitreiking vorig jaar overigens ook al, maar toen had ze een geldig excuus. Ze was herstellende van een operatie.

Foto: BuzzR
02 oktober 2014 - 09:50 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties