×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

Moederfiguur

Door Marc van der Linden

Het NOS Journaal kwam na de trouwerij van prins Harry en Meghan Markle met allerlei conclusies over hoe de Britse monarchie 'onder leiding' van Meghan zou veranderen. Natuurlijk: het is verfrissend om niet weer een lelieblank meisje aan de arm van haar prins de kerk uit te zien lopen. Maar dat Meghan van gemengde afkomst is, deed mij niets speciaals. Wel dat hij veel zenuwachtiger was dan zij. Harry zat omringd door allerlei mensen die hij zijn leven lang al kent en weet de media als geen…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Kinderen Filip en Mathilde weer naar school

Koningspaar bracht kinderen zelf weg

Kinderen Filip en Mathilde weer naar school

Het Belgische koningspaar heeft maandagmorgen de kinderen naar school gebracht op de eerste dag van het nieuwe schooljaar. Omdat niet alle vier de kinderen naar dezelfde school gaan, moesten koningin Mathilde en koning Filip de taken verdelen.


Koningin Mathilde ging in Brussel met de prinsessen Elisabeth en Elénore en prins Gabriel naar het Nederlandstalige Sint-Jan Berchmanscollege, terwijl koning Filip in Kessel Lo zijn zoon prins Emmanuel naar de Eureka school bracht. Dat is een school voor kinderen van 7 tot 14 jaar oud met leerstoornissen en structuurproblemen zoals dyslexie (leesstoornis). De school biedt extra kansen om na een aantal jaren in het gewoon onderwijs goed te kunnen functioneren. Prins Emmanuel gaat er sinds 2012 naar school.

Het koningspaar was niet het enige die maandagmorgen in actie kwam. Prins Lorenz kwam ook naar de school om zijn jongste dochter prinses Laetitia Maria af te leveren bij het Berchmanscollege.

Foto: BuzzR
01 september 2014 - 11:19 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties