×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

WA houdt van gadgets

Door Marc van der Linden

Misschien kent u het woord in de kop boven dit stuk niet eens. Gadgets is de verzamelnaam voor technische snufjes die het leven moeten verbeteren of leuker kunnen maken. En onze koning is daar dol op.

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

'Filip en Albert lossen financieel geschil op'

Einde aan verwarring over betalen rekeningen

'Filip en Albert lossen financieel geschil op'

Koning Filip en zijn vader, koning Albert II, hebben in juni een oplossing gevonden voor een financieel geschil dat al maanden voor spanning tussen hen zorgde. Dat schrijft de krant Le Soir donderdag.


Facturen geadresseerd aan het Paleis werden doorgestuurd naar het kasteel Belvédère, waarbij de een ervan uitging dat de ander moest betalen en vice versa. Om het geschil te beëindigen, hebben beide partijen volgens de krant besloten de kosten te verdelen.

De kosten gerelateerd aan de woning van Albert II of zijn privéleven zullen betaald worden met zijn toelage.

Foto: BuzzR
28 augustus 2014 - 09:50 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties