×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Kijken, kijken… kopen?

Kijken, kijken… kopen?

Wil je Nederland beter leren kennen, leuke vakantie-ideeën opdoen of overweeg je een vakantiehuis te kopen, let dan eens op de kijkdagen bij Droomparken. Elk weekend dit najaar kun je wel een kijkje nemen op één van de veertien Droomparken die Nederland rijk is.


Of je nu gaat voor het glooiende Limburgse landschap, Zeeuwse kusten of de schitterende Veluwe, Droomparken is er aanwezig met een goed verzorgd park en een keur aan vakantiehuizen. Je kunt lekker rondneuzen in een modelwoning, leuke mensen ontmoeten en van de natuur (of de horeca) genieten. Zo’n open huis weekend is al een vakantietje op zich. Overweeg je een vakantiewoning te kopen als investering of belegging? Dan mag je de kijkdagen zeker niet missen. Neem gerust familie of vrienden mee en maak er een inspirerende dag van!  Op de homepage van Droomparken staan alle kijkdagen vermeld. 

[advertorial]

Bron: droomparken.nl
30 oktober 2018 - 14:45 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties