×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Vakantie en Veluwse verleiding

Vakantie en Veluwse verleiding

De Veluwe is onbetwist een van de mooiste stukken natuur in Nederland en zowel bij buitenlandse toeristen als de Nederlanders zelf een favoriete vakantiebestemming. Hier vergeet je even dat Nederland een dichtbevolkt land is. Je vindt er het Nationale Park De Hoge Veluwe, dat maar liefst zes verschillende oud-Veluwse landschappen telt.


Heide, grasland, vennen, zandgrond en bossen wisselen elkaar af op 5400 hectare. Nabij de ingangen van dit bijzondere natuurdomein bevinden zich diverse goed verzorgde Droomparken met een enorme diversiteit aan vakantiewoningen. Ook op deze parken is een grote variëteit aan natuur, met bos en water als grootste trekkers.  Droomparken is recreatietrendsetter in Nederland en hoofdsponsor van Vitesse. Hier vakantie vieren is een feestje. Niet alleen de locatie en de vakantiewoningen maar ook de omgeving is bijzonder aantrekkelijk. Natuur, Hanzesteden, kastelen, musea… het meest kostbare van Nederland is hier inbegrepen bij je vakantie!

[advertorial]

 

Bron: Droomparken.nl
24 oktober 2018 - 14:39 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties