×
AdBlock gedetecteerd!

Beste bezoeker,

Wij zien dat je een adblocker gebruikt die ervoor zorgt dat je geen advertenties ziet op onze website. Dit vinden wij jammer, want de artikelen op onze website zijn mede dankzij deze advertenties gratis te lezen en bekijken. Wil jij een uitzondering maken voor onze website of meer lezen over de wijze waarop wij met advertenties omgaan? Klik dan hier.

De toekomst van De Eikenhorst

Door Marc van der Linden

Nog maximaal een jaar, schat ik, en dan zal De Eikenhorst door het koninklijk gezin worden verruild voor paleis Huis ten Bosch. De volgende zomerse fotosessie van de koning, de koningin en hun dochters zou best al in de tuin van het paleis kunnen worden gedaan. Dat zou meteen verklaren waarom het gezin de pers nu nadrukkelijk aan de voorkant van de villa ontving. In alle andere jaren gingen we altijd achterom, meteen de tuin in. Dit keer lieten ze het pand, waarin ze zoveel gelukkige tijden…

Lees column

Wilt u op de hoogte blijven via de Royalty nieuwsbrief? Schrijf u nu in!

Hippe recreatie-hit

Hippe recreatie-hit

Tiny houses zijn een begrip in de hippe scène: het zijn… precies, kleine huisjes. Ze nemen weinig ruimte in, hebben een no-nonsense uitstraling en geven je een back to basic gevoel. Geen overbodige luxe en tierlantijnen, maar gewoon alleen wat je nodig hebt om te eten, wonen en slapen.


Het leuke is, dat je in zo’n tiny house ook je vakantie kunt vieren: ideaal om je terug te trekken en rust in je hoofd te creëren. Droomparken, recreatietrendsetter in Nederland en hoofdsponsor van Vitesse, heeft als enige aanbieder tiny recreatie houses staan op diverse mooie parken. In bos- en beach-achtige omgevingen op de Veluwe, onder de rook van Amsterdam en in Limburg. De huisjes staan midden in de natuur en zijn geschakeerd rond een ‘social space’ met een vuurplaat, hottub en zitbankjes. Doen: google tiny house en Droomparken en je bent verkocht!

[advertorial]

Bron: Droomparken.nl
02 oktober 2018 - 08:28 |  Redactie |  0 reacties
 

Reacties